Sortides


A més a més dels dissabtes a la tarda també fem moltes altres activitats! En aquest apartat expliquem les sortides de cap de setmana: CABRA, Arrel-Quitxalla, Trepa-Xiruca, Conjuntes i GECEG.

  • CABRA: el nom d’aquesta sortida sorgeix dels grups que hi participen: Casal i Branca. L’activitat dura una nit (de divendres a dissabte o de dissabte a diumenge) i els nens/es i monitors/es participen a tots els jocs que s’han preparat i també d’una petita excursió.
  • Arrel-Quitxalla i Trepa-Xiruca: aquesta sortida agrupa als petits de la casa, des d’Arrel fins a Xiruca. Aquesta sortida permet als nens/es de Xiruca interrelacionar amb els més petits de l’esplai, a més agafen el rol de protector cap els petits.
  • CONJUNTES: és un cap de setmana on TOT l’esplai marxem a una mateixa casa i realitzem activitats conjuntament. Aquesta és de les sortides més importants i dinàmiques de les que tenim, ja que permet a tots els infants de l’esplai interactuin entre tots, de tal manera que els petits se senten importants quan els grans estan per ells i aquests ajuden als petits en els diferents activitats. Aquesta també es diferencia de la resta perquè el diumenge els pares i mares venen a recollir els fills/es a la casa i es fa un dinar amb jocs previs, on es dóna l’oportunitat als pares i mares de veure les tasques dels monitors/es i interrelacionar-se entre tots els membres d’aquesta comunitat.
  • Excursió de GECEG: es tracta d’una excursió per la naturalesa organitzada pel Grup Excursionista del Centre d’Esplai la Geltrú. És una sortida que fem nens, pares i monitors. Acostuma a durar tot un matí o tarda, a vegades incloent-hi el dinar.

Eventualment, es poden realitzar altres sortides de cap de setmana, on cada grup informarà amb antelació.

P1250799